De Idealist | Ons werk | The Stardusters

DE IDEALIST

WIJ ZIJN DE IDEALIST.

Voor MAAS hebben The Stardusters de mooie taak gekregen om een story to tell en bijpassende beeldtaal te ontvangen voor hun nieuwste koffielijn De Idealist. In samenwerking met Pure Africa en Koffiebranderij Koffielust bieden zij een unieke duurzame koffie met dubbele IMPACT! Boeren in Rwanda worden vaak gedwongen hun koffie te verkopen tegen een lage prijs, waardoor zij arm blijven. In samenwerking met Pure Africa, betalen wij de koffieboer een eerlijke en hogere prijs voor de groene boon. Deze unieke koffiebonen uit Rwanda hebben een sterk karakter met een zachte bloemachtige afdronk.

Koffiebranderij Koffielust brandt deze koffie exclusief in de bajes. Zo krijgen gedetineerden de kans om een opleiding te volgen en werkervaring op te doen. Door het drinken van deze unieke koffie, draagt u automatisch bij aan een eerlijke prijs voor de koffieboeren in Rwanda en de re-integratie van gedetineerden in Nederland.

Wil je net als De Idealist een onderscheidende positionering en in het oog springende beeldtaal? Kijk dan bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

MEER OVER PAKKETTEN
idealist maas koffie
idealist koffie maas
idealist koffie maas

MEER CASES UIT DE BRANCHE

© THE STARDUSTERS 2024